Autonieuws Formule 1

Luisinha Oliveira: dit is de vriendin van Lando Norris

juni 2, 2022

De vriendin van Lando Norris

Op 4 januari maakte Lando een eind aan alle relatiegeruchten en bevestigde hij dat hij verkering had. Op Instagram plaatste hij een foto waarop hij en zijn nieuwe vlam zoenend te zien waren, midden in woestijn. De vrouw in kwestie bleek Luisinha Oliveira te zijn, een 22-jarig model uit Portugal. Het kersverse stel was tijdens de F1-winterbreak op vakantie in Dubai en hadden een paar buggy’s gehuurd om de woestijn te verkennen. Carlos Sainz was er vroeg bij op Instagram en reageerde onder de post ‘It’s official’. De Ferrari-coureur is een voormalig teamgenoot van Norris en de twee zijn goede vrienden geworden bij het team van McLaren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Wie is Luisinha Oliveira en wat doet ze?

Luisinha Oliveira is een 22-jarig model uit Portugal. Oliveira timmert goed aan de weg. Zo heeft ze bijna 300.000 volgers op Instagram. De Portugese dame reist veel en deelt regelmatig foto’s op sociale media waarop ze te zien is op exotische bestemmingen, voornamelijk in badkleding.   

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luisinha Barosa Oliveira (@luisinhaoliveira99)

Modellenwerk

Luisinha staat onder contract bij een modellenbureau uit eigen land: Central Models. De Portugese is niet alleen populair op Instagram, ook op TikTok heeft ze een grote schare fans opgebouwd. Vooral in haar thuisland Portugal zijn haar TikTok filmpjes enorm populair. Op TikTok deelt ze met haar ruim 80.000 fans met name video’s waarop ze te zien is met haar vriendinnen.

Bekende zus

Luisinha Oliveira heeft een drie jaar oudere zus die ook beroemd is: Beatriz Barosa. In Portugal heeft Beatriz in een aantal bekende films en series gespeeld. Tegenwoordig doet ze vooral PR werkzaamheden voor verschillende merken. Op Instagram is ze niet zo populair als haar jongere zus, maar onpopulair is ze er zeker niet, ze heeft ruim 100.000 volgers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Beatriz Barosa (@beatriz_barosa)

Nieuw huis

Lando Norris is geboren in het Britse Bristol en woonde lange tijd in Woking, vlakbij het hoofdkantoor van het McLaren Formule 1-team. In 2022 verhuisde hij naar Monaco, waar Luisinha om die reden tegenwoordig ook regelmatig verblijft. Norris was heel eerlijk over de reden waarom hij naar Monaco vertrok: hij hoeft daar geen belasting te betalen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luisinha Barosa Oliveira (@luisinhaoliveira99)

Kelly Piquet

Lando woont op loopafstand van zijn goede vriend Max Verstappen. De kans is dan ook groot dat de vriendinnen van de twee coureurs elkaar ook regelmatig tegenkomen. Ze kunnen het ongetwijfeld goed met elkaar vinden, ze spreken in ieder geval dezelfde taal: Portugees. De vriendin van Max, Kelly Piquet, komt namelijk uit Brazilië. Wie zij is lees je hier:

Headerfoto: Instagram luisinhaoliveira99