Autonieuws

Lexus LM: Luxe in overvloed, inclusief 48-inch TV! – AutoRAI TV

december 11, 2023

Veel luxe

Lexus betreedt met de LM een nieuw marktsegment. Dat blijkt te werken, want de Europese vraag naar de Lexus LM blijkt opvallend groot. De auto is ontworpen en ontwikkeld om volledige ontspanning en comfort voor de passagiers te bieden. Nou, gezien al luxe aan boord zit het op dat gebied wel snor.

48-inch HD ultrabreedbeeldmonitor

Lexus levert overigens twee versies, een zevenzitter of een versie met vier zitplaatsen. In dat laatste geval heb je achterin twee losstaande comfortstoelen, alsook een 48-inch HD ultrabreedbeeldmonitor, een koelkast en een multifunctionele smartphone-achtige controller.

Alleen als LM 350h

De Lexus LM is uitsluitend verkrijgbaar als 350h. Het model maakt dus gebruik van de zelfopladende hybride elektrische aandrijflijn. Het systeem, dat ook aanwezig is in de NX 350h- en RX 350h-modellen, levert ​​250 pk (184 kW) met een maximumkoppel van 239 Nm. Het hoge rendement van de aandrijflijn zorgt voor een CO2-uitstoot vanaf 160 g/km (WLTP). De acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u kan worden bereikt in 8,7 seconden (9,1 seconden voor het FWD-model). De maximumsnelheid voor beide modellen bedraagt ​​190 km/u. Er is keuze uit AWD en voorwielaandrijving.

Meer weten over de Lexus LM? Check dan onderstaande video