Autonieuws

Langste BMW 7 Serie ter wereld te koop in Nederland

december 22, 2022

BMW 7 Serie Stretch Limo

Emile Ratelband kan maar beter even opletten, want met zijn negen kinderen is het knap lastig om een auto te vinden om iedereen in een keer mee te nemen. Een SUV met zeven zitplaatsen valt al af. Natuurlijk kan hij kiezen voor een busje, maar dat geeft niet het echte ‘Tsjakka’-gevoel. Dat verwacht je natuurlijk wel van een auto. Nou Emile, we hebben de oplossing gevonden: een BMW 7 Serie Stretch Limo. Sjiek en ook lekker ruim.

BMW 750Li

In de basis is dit een BMW 750Li uit juli 2006. Op zich is dat al best een flinke luxury sedan. Maar dit specifieke exemplaar is next level. Deze 7 Serie is omgetoverd tot een negen persoons full size limousine. Hij is uitgerust met een heerlijk donkerbruin klinkende 4,8-liter V8-motor met 367 pk. Deze 750Li Stretch Limo heeft inmiddels 153.000 kilometer achter de kiezen en is dus in feite nog maar net ingereden.

BMW 7 Serie Stretch Limo

Van alle gemakken voorzien

Uiteraard is deze BMW 7 Serie limousine van alle gemakken voorzien. Denk aan lederen bekleding, soft-close-portieren, 20-inch lichtmetaal, stoelverwarming, stoelventilatie, stoelmassage en een uitgebreide audio-installatie. Wat dat alles moet kosten? De verkopende partij Van den Brink Auto’s Nijmegen vraagt er 27.750 euro voor. Dat bedrag is inclusief parkeerproblemen.








BMW 7 Serie Stretch Limo





































Zoek je een auto met een kleinere draaicirkel? Bekijk dan: