Autonieuws

Lange levertijd op nieuwe PHEV? Niet bij Mitsubishi

februari 13, 2023

Wie het autonieuws een beetje volgt, weet dat veel autofabrikanten nog steeds kampen met leveringsproblemen als gevolg van de coronacrisis. Door de tijdelijke sluiting van fabrieken, het wereldwijde tekort aan computerchips en het gebrek aan chauffeurs voor het transport van alle goederen is de gehele productieketen verstoord geraakt. Als gevolg daarvan liepen de levertijden van nieuwe auto’s steeds verder op. En terwijl er hard werd gewerkt om alle achterstanden weg te werken, brak in Oekraïne ook nog eens de oorlog uit.

Je voelt hem al aankomen: ook in 2023 is levertijd nog een heet hangijzer. Wachttijden van meer dan een jaar zijn al lang geen uitzondering meer. Of een dealer die voor de derde belt om te vertellen dat de levering enkele weken wordt uitgesteld. Sommige merken doen al helemaal geen uitspraken meer over de levertijd, omdat er gewoon geen duidelijk is te geven.

Maar voor elk probleem is een oplossing. Waarom zou je een nieuwe auto bestellen en extra lang wachten als een aantrekkelijke auto direct uit voorraad beschikbaar is? Toegegeven, als je een nieuwe auto bestelt, kun je hem tot in detail naar eigen wens samenstellen. Maar zou je een mooie gunstig geprijsde voorraadauto werkelijk laten staan als de kleur net iets anders is? Of als de uitrusting ietsje afwijkt van wat je het liefste zou willen? Nee toch!

Mitsubishi heeft een uitgebreid aanbod van nieuwe (en jong gebruikte) modellen van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV die direct uit voorraad leverbaar zijn en binnen twee weken kunnen worden geleverd. Om snel en eenvoudig het aanbod te bekijken en vergelijken, is de website Mitsubishi kopen opgericht. Om het nog makkelijker te maken, kun je ook zoeken op basis van kleur en uitvoering. Je kunt zelfs je postcode invoeren om te zien welke modellen bij jou in de regio te koop staan.

Bij elk model is direct te zien door welke dealer die wordt aangeboden, wat de belangrijkste kenmerken zijn, hoeveel er nog beschikbaar zijn en hoeveel die exact kost. Alle genoemde bedragen zijn all-in rijklaarprijzen, zonder verrassingen achteraf. Interesse in een voorraadmodel? Dan kun je direct contact opnemen met de verkoper of eenvoudig online een offerte aanvragen, een inruilvoorstel voor je huidige auto opvragen of een financieringsvoorstel ontvangen. Zodra je je interesse kenbaar hebt gemaakt, neemt de betreffende dealer contact met je op, waarna je de auto binnen twee weken geleverd kunt krijgen. Dat is toch even wat anders dan een jaar wachten op je nieuwe auto, nietwaar?

Lees meer over de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV