Autonieuws

Kleurrijke bedoening: Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition

maart 21, 2023

Zeven kleuren Porsche 911 Carrera GTS

De zeven kleuren van de Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition zijn geïnspireerd op typische Thaise kleuren. Elke kleur staat voor een andere dag. Dat leggen we graag even uit.

Van maandag tot zondag een andere kleur

Zo is geel de kleur van maandag. Porsche levert een gele kleur genaamd Signalyellow. Dinsdag is de kleur van roze (Rubystar) en woensdag is de kleur van groen (Signalgreen). Oranje is de kleur van donderdag (Pastelorange) en blauw kleurt de vrijdag (Riverablue). De kleur paars is in Thailand typisch voor zaterdag (Ultraviolet). We sluiten de week af op zondag met de kleur rood (Firered).

Kleurrijke bedoeling: Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition

‘Harlekin’-uitvoering van de 911 GTS

Ter introductie van de Porsche 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition presenteerde Porsche bij het onthullingsevenement een exemplaar waarop alle bovengenoemde kleuren zijn toegepast. Een soort van ‘Harlekin’-uitvoering van de 911 GTS dus. Porsche spreekt zelf over een one-of-a-kind Inspiration Car.

Turbo S-wielen

De speciale uitvoering van de Porsche 911 Carrera GTS heeft naast een opvallende kleur nog andere kenmerken, zoals Turbo S-wielen in de maat 20-inch voor en 21-inch achter. De wielen zijn in een matchende kleur gespoten. Ook de instaplijsten zijn uniek. Op de B-stijlen is een ‘30 Years of Porsche Thailand Edition’-logo aangebracht.