Autonieuws

In welke kleur zou jij de BMW M3 Touring bestellen?

maart 23, 2023

BMW M3 Touring alleen als Competition

De BMW M3 Touring wordt in Nederland uitsluitend als Competition-uitvoering geleverd. Dat betekent standaard xDrive-vierwielaandrijving, een 510 pk sterke 3,0-liter zes-in-lijn benzinemotor en een 0-100-tijd van slechts 3,6 seconden. Rijden kan vanaf 145.845 euro. Voor de BMW M3 Competition Sedan betaal je minimaal 138.307 euro. Een M3 Touring is dus iets duurder.







Deze kleuren zijn mogelijk

Er is keuze uit verschillende kleuren. Lees maar even mee. De M3 Touring is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Eigen kleur kan ook

Op verzoek spuit BMW je M3 Touring ook in een unieke kleur die niemand anders heeft, maar die prijzen zijn op aanvraag. Bovengenoemde kleuren zijn verkrijgbaar op het moment van schrijven in de online configurator. Wat valt op? Dat BMW niet alleen maar veilige kleuren levert, zoals wit, grijs of zwart. Er zitten ook een aantal knallende kleuren tussen. Zo is er voor iedereen wat wils. Welke kleur zou jij nemen? Stel hier de BMW M3 Touring zelf samen.

Andere opties

Uiteraard is de BMW M3 Touring verkrijgbaar met diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan het M Race Track Pack. Dit pakket kost 18.499,70 euro en bespaart tot 25 kg gewicht. M Drive Professional maakt met het M rijprogramma TRACK en de instelbare tientraps M Traction Control een onderstelafstelling op maat mogelijk voor rijden op het circuit. Het M Driver’s Pack verhoogt de topsnelheid van 250 naar 280 km/u. De M Carbon-keramische remmen en de gesmede M wielen in Dubbelspaak styling 826 M, desgewenst met circuitbanden, verlagen het onafgeveerde gewicht en optimaliseren zowel de remprestaties als de wegligging. De M Carbon kuipstoelen bieden betere zijdelingse steun als het even intens wordt op het circuit. Het BMW Head-Up Display projecteert alle belangrijke informatie in het directe gezichtsveld. Met vrijwel alle opties aangevinkt overstijgt de prijs al snel de 181.000 euro.

BMW M3 Touring - full option