Autonieuws

In deze kleuren is de nieuwe Toyota C-HR leverbaar

juli 26, 2023

Vijf uitvoeringen

De nieuwe Toyota C-HR is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen: First Edition, Executive, Premiere Edition, GR Sport Plus en de GR Sport Premiere Edition. Uiteraard zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, maar niet alle kleuren zijn te bestellen op alle uitvoeringen. Zo is de pakkende gele kleur Sulphur/Black alleen leverbaar op de Premiere Edition en is de kleur Dynamic Grey/Black alleen verkrijgbaar op de GR Sport Plus, net als de kleur Super White overigens. De meeste kleuren zijn overigens te bestellen in combinatie met een zwarte contrastkleur.

Vijftig tinten grijs voor Toyota C-HR?

Het kleurenprogramma van de nieuwe Toyota C-HR bestaat uit de tinten Deep Amethyst, Dark Gray, Silver, Black, Midnight Teal, Platinum White, Deep Amethyst/Black, Emotional Red/Black, Dark Gray/Black, Silver/Black, Midnight Teal/Black, Platinum White/Black, Sulphur/Black, Super White/Black, Dynamic Grey/Black en Precious Silver/Black. Wat valt op? Dat Toyota kiest voor vijftig tinten grijs? Ja, dat ook. Maar gelukkig zijn er ook knallende kleuren te bestellen, zoals Emotional Red, Sulphur, Midnight Teal of Deep Amethyst. Wat ons betreft had er nog meer kleur leverbaar mogen zijn. Toyota speelt op dit vlak duidelijk op safe, terwijl de auto dat niet is.

In onderstaand overzicht zetten we alle kleuren op een rij.

Deep AmethystDark GraySilverBlackMidnight TealPlatinum WhiteDeep Amethyst/BlackEmotional Red/BlackDark Gray/BlackSilver/BlackMidnight Teal/BlackPlatinum White/BlackSulphur/BlackSuper White/BlackDynamic Grey/BlackPrecious Silver/BlackMeer weten over de nieuwe generatie Toyota C-HR? Bekijk dan onderstaande video of lees dit complete achtergrondverhaal van de Toyota C-HR.