Autonieuws

Ideale reisauto’s? DS 4, DS 7 en DS 9 als Esprit de Voyage

juli 28, 2023

Esprit de Voyage

De nieuwe uitvoeringen van de DS 4, DS 7 en DS 9 maken onderdeel uit van de Esprit de Voyage-collectie. Het is de allereerste speciale collectie van DS Automobiles. In de toekomst zullen er meer verschijnen. Met de unieke uitvoeringen wil DS Automobiles laten zien hoe kunstig reizen kan zijn – ofwel, de kunst van het reizen. Deze collectie draait om exclusieve verfijning.

DS 4

De DS 4 Esprit de Voyage is gebaseerd op de DS 4 Rivoli. Deze is voorzien van stoelen bekleed met generfd leder in de kleur Pebble Grey en de portierpanelen in de nieuwe tint Granite Grey. Het dashboard is daarnaast bekleed met nappaleder en de woorden ‘Esprit de Voyage’ zijn in reliëf in leder aangebracht op het dashboard. De randen van de vloermatten zijn uitgevoerd in een speciale tint grijs. De 19-inch Cannes-wielen zijn diamantgeslepen en mat gelakt in een nieuwe antracietgrijze kleur. De DS 4 Esprit de Voyage is beschikbaar met keuze uit zes carrosseriekleuren die naar wens zijn te combineren met een dak in de kleur Perla Nera Black. 

DS 7

Ook de DS 7 Esprit de Voyage is gebaseerd op de uitvoering Rivoli. De parelgrijze nappalederen bekleding van het dashboard heeft ook een uniek reliëf. De vormen van het reliëf komen terug in de dorpels van de voorportieren, de logo’s en op de speciaal afgewerkte buitenspiegelkappen. De exclusieve 19-inch Oyama-wielen zijn afgewerkt met inzetten in Gloss Black. De DS 7 Esprit de Voyage is leverbaar met keuze uit zes carrosseriekleuren: Pearl White, Crystal Pearl, Lacquered Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black en Sapphire Blue. De statige SUV is te bestellen in twee plug-in hybrideversies – de E-Tense 225 en E-Tense 4×4 300.

DS 9 Esprit de Voyage

In de DS 9 Esprit de Voyage is voorzien van Pearl Grey nappaleder stoelbekleding in horlogebandmotief. De bekleding van de middenconsole, het dashboard en de portierpanelen is eveneens uitgevoerd in Pearl Grey nappaleder. De hemelbekleding is volledig van Pebble Grey Alcantara. De armsteunen zijn weer in de kleur Pearl Grey uitgevoerd, net als de rand van de matten voorin en achterin, afgestikt met speciaal Zéphir-stiksel. Het nappaleder in Pearl Grey onder het centrale scherm is thermisch gebosseleerd met een techniek om reliëf te creëren. Andere kenmerkende details zijn het met generfd leder beklede stuurwiel in de kleur Basalt Black, de bovenzijde van het dashboard in Basalt Black nappaleder en de hoedenplank in zwart Alcantara. De DS 9 Esprit de Voyage is leverbaar in vier carrosseriekleuren: Crystal Pearl, Midnight Blue, Platinum Grey en Perla Nera Black.