Autonieuws Autosport Formule 1 Fun Lifestyle Lifestyle & Fun

Horen: Ocon komt de Ballon d’Or brengen met F1-auto

oktober 19, 2022

Ballon d’OR

Ieder jaar wordt de Ballon d’Or uitgereikt aan de beste voetballer van het afgelopen seizoen. Het is voor voetballers de belangrijkste individuele prijs die er te winnen valt. Ditmaal ontving Real Madrid spits Karim Benzema, die er overigens een aardige autocollectie op na houdt, de prijs voor zijn prestaties in zijn meest productieve seizoen ooit.

Groots entree

Maar goed, boeien wie de beste voetballer van het jaar is geworden. We zijn hier voor de auto’s, right? Dan kunnen we je zeker blij maken met onderstaande video. In het filmpje zien we F1-coureur Esteban Ocon met een hoop kabaal arriveren op het voetbalfeestje. De uitreiking vond plaats in Parijs, dus de link met het Franse Alpine en de Franse coureur is dan snel gemaakt.


Esteban-Ocon_1


Esteban-Ocon_2

Bijzonder vervoer

Aan Ocon is gevraagd om hoogstpersoonlijk de prijs brengen op het evenement. Hij deed dat niet in zijn 2022-bolide met V6, maar in een ouder exemplaar met schreeuwende V8. Lekker! Met de ‘gouden bal’ goed vastgebonden op zijn Alpine legde Ocon nog even wat rubber op de Parijse straten, alvorens hij uitstapte om de prijs het Théâtre du Châtelet binnen te dragen.

Knal je volume omhoog en luister hier naar het entree van Esteban Ocon.