Autonieuws

Hij is er! De Moto Morini X-Cape

februari 11, 2022

De X-Cape is Moto Morini’s eerste Adventure motor. Met een vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt 650cc motorblok met een vermogen van 60 pk bij 8.250 tpm en 56 Nm koppel bij 7.000 tpm. De kuip met de hoge ruit en de strakke lijnen geven deze middenklasser een pittig en stoer voorkomen. Voor de introductieprijs van € 8.599,- krijg je niet alleen een leuk ogende motor maar ook een met een zeer uitgebreide uitrusting.

Wat biedt de Motor Morini X-Cape?

De specificaties van de Moto Morini X-Cape 650 zijn van behoorlijk hoog niveau. Hij heeft Brembo-remmen, een volledig instelbare Marzocchi-voorvork, 19 inch voor- en 17 inch achterwiel met Pirelli Scorpion banden, een instelbaar windscherm en een groot 7 inch TFT-display. Het robuuste stalen Trellis-frame, het brede stuur dat in verschillende standen is in te stellen, evenals het comfortabele zadel met een zithoogte van 845 mm zorgen voor een goede rijpositie. Ook voor de wat langere rijders.

Ook Bluetooth en verlichte schakelaars

De Moto Morini X-Cape 650 heeft verder uitschakelbare ABS (op beide wielen), bandenspanningscontrole, geïntegreerd Bluetooth-systeem en 4 verschillende weergavestijlen voor het dashboard. De van binnenuit verlichte stuurschakelaars zorgen ervoor dat ’s avonds snel de juiste knop gevonden wordt.

Spaak- of gietwielen en kofferset leverbaar

De nieuwe Moto Morini X-Cape 650 is verkrijgbaar met zowel spaak- als gietwielen en leverbaar in drie verschillende kleurstellingen; Red Passion, Smoky Antracite of Carrara White. Tevens is er vanaf de verkoopstart een 35 Kw-versie beschikbaar voor rijders met het A2-rijbewijs. Tevens zullen er diverse accessoires beschikbaar zijn, waaronder een 3-delige koffer set, verlaagd zadel (met zithoogte van 820 mm), beschermbeugels voor het motorblok of handkappen.