Autonieuws Autosport Formule 1

Heidi Berger: de vriendin van Daniel Ricciardo

juli 11, 2022

Wie is de vriendin van Daniel Ricciardo?

De oud-teamgenoot van Max Verstappen heeft een relatie met Heidi Berger. Als je iets met Formule 1 hebt, dan komt die achternaam je waarschijnlijk bekend voor. Heidi is namelijk de dochter van de Oostenrijkse coureur Gerhard Berger. Haar moeder is de Portugese Ana Corvo. Berger en Corvo leerde elkaar eind jaren 80 kennen in een discotheek in Estoril, tijdens een Ferrari feestje na de Grand Prix van Portugal. De twee kregen in 1995 hun eerste dochter: Sara Berger. Twee jaar later, op 4 april 1997 kwam Heide ter wereld. Gerhard en Ana gingen in 2013 uit elkaar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)

Monaco

Als dochter van een bekende Formule 1-coureur groei je natuurlijk op in Monaco, waar bijna alle succesvolle coureurs wonen. Toen Heidi volwassen werd vertrok ze naar Londen om te studeren. Heidi spreekt dankzij haar moeder vloeiend Portugees en tijdens haar verblijf in Londen scoorde ze een rol in een Portugese tv-serie: ‘A única Mulher’ (“De enige vrouw”). Hier begon Heidi’s carrière als actrice. Ze speelt sinds 2016 in de goed bekeken Portugese serie. Inmiddels is ze al in 180 afleveringen verschenen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)

Daniel Ricciardo

Heide en Daniel schijnen al sinds 2019 te daten, maar de twee hebben hun liefdesleven lang verborgen gehouden. Paparazzi fotografen hebben de twee inmiddels zo vaak samen gespot, dat ze hun relatie nog moeilijk kunnen ontkennen. De twee werden in 2021 en 2022 regelmatig in New York, Oostenrijk en zelfs op een jacht in de Middellandse Zee gespot. Dat kan geen toeval meer zijn. Hun relatie is officieel nooit bevestigd, maar de twee doen er inmiddels nog weinig aan om hun liefde voor elkaar te verbergen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)

Heidi Berger

Daniel Ricciardo is niet de enige Formule 1-coureur die een schoonvader heeft die ook uit de Formule 1 komt. Zijn goede vriend Max Verstappen heeft namelijk ook een bekende F1-coureur als schoonvader: Nelson Piquet. De vader van Kelly Piquet heeft zelfs nog samen met Berger een aantal seizoenen gereden in de koningsklasse van de autosport, namelijk van 1984 tot en met 1991. Wie de vriendin van Max is lees je hier. Lando Norris en Carlos Sainz hebben het beide ook niet slecht getroffen in de liefde.