Autonieuws

Heerlijk: Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition

oktober 5, 2022

Samenwerking James Bond en Triumph

Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op de samenwerking tussen twee iconische Britse merken die begon met de film No Time To Die, waarin de Triumph Tiger 900 en Scrambler 1200 in een aantal ongelooflijke actiescènes te zien waren.

Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition

De Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition heeft een unieke uitstraling. De kleurstelling is een combinatie van Granite Grey en Storm Grey. Daarnaast heeft de machine diverse gouden accenten. Alle exemplaren zijn individueel genummerd. Bij de motorfiets wordt een certificaat van echtheid meegeleverd, gesigneerd door Triumph CEO Nick Bloor.

25 James Bond-filmtitels

Saillant detail is de brandstoftank waarop liefst 25 James Bond-filmtitels, met officiële 007 afbeeldingen en handgeschilderde gouden lijnen zijn aangebracht. Inclusief de laatste film No Time To Die waarin Triumphs rol begon als officiële motorpartner van Bond.

De prijs

En wat moet dat moois allemaal kosten? Triumph vraagt in Nederland 27.495 euro. Je krijgt er dan nog wel een exclusieve motorhoes bij, met speciale Bond-details. Aan het technische deel van de motorfiets is niet gesleuteld. De 1.160 cc grote driecilinder levert dus nog altijd 180 pk en 125 Nm. Op een gewicht van 199 kilogram met volle 15,5 liter tank is deze Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition dus extreem snel.