Autonieuws

Grote update voor Jeep Wrangler 4xe!

februari 28, 2024

Nieuwe grille voor 2024 Jeep Wrangler 4xe

De 2024 Jeep Wrangler 4xe krijgt een nieuwe grille met zeven sleuven. De vernieuwde grille is voorzien van zwarte sleuven met metaalkleurige omlijsting (platinum zilverkleurige sleuven en omlijsting voor Sahara). De rest van de grille is in de carrosseriekleur uitgevoerd. De vernieuwde grille is zowel fysiek als visueel slanker en zorgt tegelijkertijd voor een verbeterde koeling. De voorzijde, die zo iconisch en herkenbaar is dat er geen Jeep logo op mag zitten, krijgt dankzij de nieuwe grille weer een frisse uitstraling. Daarnaast is de Sahara-uitvoering van de Wrangler voor het eerst voorzien van 20-inch wielen, wat zowel de uitstraling als rijeigenschappen ten goede komt.

Bijna 50 procent groter touchscreen

In het interieur bespeuren we een nieuw dashboard. Het dashboard is voorzien van zachte materialen, van stof of polyurethaan, in combinatie met contrasterende stiksels. Een highlight zijn draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Een nieuw touchscreen zorgt voor een betere gebruikservaring. Het display is bijna 50% groter geworden ten opzichte van het voorgaande model en meet nu 12,3-inch in diameter. Daardoor zijn menu’s en navigatiekaarten beter te bekijken. Bovendien biedt de interface vele mogelijkheden voor personalisatie met tot aan vijf gebruikersprofielen.

Jeep Wrangler 4Xe

Acht mobiele apparaten kunnen online

Daarnaast kunnen tot acht mobiele apparaten verbinding maken met een 4G LTE WiFi-hotspot. Zo blijven de inzittenden van de nieuwe Wrangler 4xe altijd verbonden, waar ze ook zijn. Het intelligente systeem wordt continu over-the-air geüpdatet. Nieuwe software wordt op deze manier gedownload zonder dat een bezoek aan de dealer nodig is. Zo biedt de nieuwe Wrangler 4xe een veilig en waakzaam systeem, dat dankzij de geïntegreerde Tom Tom-diensten met real-time verkeersinformatie altijd de beste route voorstelt.

Sahara en Rubicon

De Sahara en Rubicon modellen zijn standaard voorzien van nieuwe, twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen. De stoelen zijn nauwkeurig ontworpen voor offroad-expedities en een ideale zitpositie. Iedere bestuurder vindt een zitpositie die optimaal comfort en veiligheid biedt in ieder terrein. De stoelen zijn uitgebreid getest op doorwaadbaarheid en zijn uitzonderlijk robuust. Daarmee belichamen ze de essentie van het Jeep DNA en in het bijzonder dat van de Wrangler.

Jeep Wrangler 4Xe
New 2024 Jeep® Wrangler High Altitude 4xe with all-new instrument panel featuring Uconnect 5 system with best-in-class 12.3-inch touchscreen radio

Rijhulpsystemen Jeep Wrangler

Er zijn meer dan 85 veiligheidssystemen aan boord. Een highlight is het nieuwe Drowsy Driver Alert, dat waarschuwt wanneer de bestuurder vermoeid is. Het nieuwe Lane Departure Warning waarschuwt voor het naderen of overschrijden van wegmarkeringen. Het nieuwe Traffic Sign Information System herkent verkeersborden en toont deze aan de bestuurder. Nieuwe zij-airbags voor- en achterin vormen een aanvulling op de al bestaande zij-airbags en zorgen zo voor nog meer veiligheid.

Jeep Wrangler 2024

De Jeep Wrangler modeljaar 2024 is per direct te bestellen. De Jeep Wrangler 4xe Sahara is leverbaar vanaf 90.800 euro inclusief afleverkosten. De Jeep Wrangler 4xe Rubicon heeft een vanafprijs van 94.100 euro inclusief afleverkosten.


Jeep Wrangler 4Xe

Jeep Wrangler 4Xe

Jeep Wrangler 4Xe