Autonieuws

Gezocht: video-stagiair voor AutoRAI.nl

november 28, 2023

Buro N11

Buro N11 is een nuchter online marketingcommunicatiebureau, gevestigd middenin het prachtige Groene Hart. In Bodegraven om precies te zijn. Met bijna 40 specialisten op verschillende vakgebieden zijn we één van de grootste online marketing communicatiebureaus uit de regio. 

Automotive platform AutoRAI.nl

Maar Buro N11 heeft nog een sterke troef in handen: het automotive platform AutoRAI.nl met maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers en een populair en sterk groeiend YouTube-kanaal. Om onze trouwe abonnees van nog meer toffe content te voorzien en de productie van video’s een extra impuls te geven, bieden we een toffe video-stage aan waarbij je aan de slag gaat om toffe content te produceren voor ons YouTube-kanaal en onze socials.

Toffe videoproducties maken

Tijdens deze stage kom je oog in oog met de mooiste auto’s, kom je te werken voor een redactie met volbloed petrolheads, kun je maximaal creatief zijn om de tofste videoproducties te maken en ga je aan de slag binnen een informele sfeer op de redactie van AutoRAI.nl. Je kunt ook rekenen op professionele feedback waarmee je verder komt in je verdere loopbaan. Klinkt deze stage je als muziek in de oren? Wacht dan niet te lang en reageer snel!

Stage video AutoRAI.nl

Jij:

Wij:

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Nederend: tomnederend@n11.nl.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie met CV of LinkedIn-profiel naar solliciteren@n11.nl. We reageren binnen twee werkdagen.