Autonieuws

Geen grap: Ferrari stapt in zeilwereld

januari 25, 2024

Levert innovaties op

Ferrari komt met deze stap niet langer enkel uit op circuits over de gehele wereld, maar betreedt met deze stap ook het water. “De zoektocht naar maximale prestaties op zee gaat innovaties en duurzame oplossingen opleveren die in lijn met Ferrari’s traditie een belangrijke stimulans worden in de evolutie van de sportwagens van het merk”, zo luidt de officiële verklaring.

Grenzen verleggen

John Elkann, voorzitter van Ferrari, zegt: “We staan op het punt om aan een spannende reis te beginnen die onze race-spirit naar een nieuwe wereld gaat brengen. Door het aangaan van deze nieuwe competitieve uitdaging, met onze innovatiekracht en toewijding als speerpunten, gaan we onze huidige grenzen verleggen. We zijn blij dat we kunnen rekenen op Giovanni met zijn enorme ervaring, vastberadenheid en teamgeest.”

Nieuw avontuur van Ferrari

Giovanni Soldini, voegt toe: “Ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe avontuur met Ferrari te beginnen. We werken aan een belangrijk en baanbrekend project met een groot technologisch potentieel dat verschillende werelden en vaardigheden van het hoogste niveau samenbrengt. Samenwerken met een uitzonderlijk team op het gebied van onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die respect hebben voor de omstandigheden waarin wij verkeren is echt een unieke ervaring.”

Meer details over dit bijzondere project van Ferrari maakt het merk binnenkort bekend.