Achtergrond Autonieuws Lifestyle & Fun

Ferrari F40 en twee Lexus LFA’s in garage deelnemer De Grote Verbouwing UK

november 15, 2022

Hypermodern sculptuurhuis met droomgarage

In de eerste aflevering van De Grote Verbouwing UK seizoen 19 spelen Joe en Claire een hoofdrol. Het duo poogt in Zuid-Devon een huis te bouwen in de vorm van een sculptuur, geïnspireerd is op het landschap van Devon. Het huis bestaat uit 34 enorme schuine scherven (panelen) die in alle richtingen uitsteken. Geloof ons: ook dat huis is zeker de moeite waard, laat staan de bijbehorende garage.

Fantastische autocollectie, waaronder F40 en twee LFA’s

Toch is het vooral de autoverzameling van Joe die onze aandacht heeft getrokken. In de garage bespeuren we namelijk een knalgele Lexus LFA, een witte Lexus LFA, een Alfa Romeo 8C Competizione, Ferrari F40, Aston Martin Vanquish en nog veel meer. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar dat Joe smaak heeft, staat buiten kijf.

Niet alles zit mee

Tijdens het complete bouwproces van zijn bijzondere familiehuis zit niet alles mee. Er is sprake van tegenslag na tegenslag. Maar geld lijkt gelukkig geen probleem. “Ik heb gelukkig geen enkele auto hoeven te verkopen”, zegt de 33-jarige Joe aan het einde van de aflevering. Joe heeft zijn vermogen vergaard in de financiële sector en heeft het autohart klaarblijkelijk op de juiste plek. Over de Ferrari F40 zegt hij: “Ik zit in een van de meest voortreffelijke door de mens gemaakte objecten. Ik heb een obsessie voor auto’s.”

Aflevering 1 – De Grote Verbouwing UK terugkijken

Klik op onderstaande foto of klik hier

Autocollectie van Joe, De Grote Verbouwing UK

Fotocredit: KIJK