Autonieuws

Everlast Customs onthult spraakmakende stylingpakketten voor Volvo EX30

december 29, 2023

Everlast Customs

Het Nederlandse Everlast Customs heeft het doek gelicht van stylingpakketten voor de Volvo EX30. Onder de namen Sport en Outland introduceert Everlast twee unieke pakketten die elk een specifieke doelgroep aanspreken. Met deze op maat gemaakte stylingpakketten geeft Everlast eigenaren de kans om hun elektrische SUV te laten opvallend in de menigte. Geen geheel overbodige luxe, aangezien de kans groot is dat Nederland in 2024 behoorlijk verzadigd zal raken met de scherp geprijsde EX30.

Sport

De Everlast Sport is bedoeld voor kopers die de sportieve kant van de EX30 willen benadrukken. Deze variant pronkt met exclusieve 21-inch lichtmetalen velgen met een diamantgeslepen afwerking, verkrijgbaar met vier of acht spaken. Het sportpakket omvat ook een kleurrijk dak en bumpers, evenals feloranje accenten op de voor- en achterspoilers en naafdoppen.

Outland

Voor de avontuurlijke off-road liefhebbers is er de Everlast Outland. Dankzij stoere 19-inch diamantgeslepen wielen in een uniek ontwerp met vier spaken, oogt deze versie lekker robuust. De hele auto is gehuld in matzwarte graphics, inclusief het dak en de motorkap, terwijl subtiele groene details te vinden zijn op de carrosserie en wieldoppen. De pakketten hebben dezelfde prijs: 9.540 euro.