Achtergrond Lifestyle & Fun

DS introduceert bijzondere loopauto

december 20, 2022

Loopauto

DS Automobiles introduceert een unieke loopauto voor een unieke gelegenheid: de eerste kerst van Leo Vergne, zoon van tweevoudig Formula E-kampioen Jean-Éric Vergne. De loopauto werd ontworpen door DS DESIGN STUDIO PARIS in een wel heel bijzondere specificatie.

Sportief tintje

De fraaie loopauto is uitgevoerd in de kleur Satin Anthracite Grey, gecombineerd met accenten in Lacquered Black. Net zoals de DS 4 van zijn vader Jean-Éric, een E-TENSE 225 Peformance Line +. Ook dezelfde zwarte grafische lijnen zijn toegevoegd, voor een sportief tintje. Drie verlichtingsmodules prijken op de voorzijde, evenals een expressieve grille met daarboven het DS-logo en een gepersonaliseerde ‘LEO’-badge.

Wielen

De loopauto rolt op wielen met hetzelfde design als de wielen van de DS 4, ook in de kleuren Lacquered Black en Satin Anthracite Grey. De zitting van de loopauto is bekleed met alcantara met stiksels in Gold en Carmine. Het leer op het stuurwiel is afgewerkt met hetzelfde stiksel, inclusief 12-uursmarkering. Dit is niet zomaar een loopauto dus. Hij is bovendien zeer exclusief, want alleen kleine Leo krijgt er een.

Lees ook: