Autonieuws

Drake verliest 300.000 dollar na winst Max Verstappen

mei 23, 2022

Drake  

“First F1 bet, let’s see how it goes,” schreef de bekende rapper zondag op zijn Instagram-account. Daarbij plaatste hij een afbeelding waarop te zien was dat hij 300.000 Canadese dollars (220.000 euro) had ingezet via een cryptocurrency gokplatform. Hij zette al het geld op rood: Ferrari-rood.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Leclerc valt uit

Het zag er lang naar uit dat Drake flink ging cashen. Leclerc vertrok zondag vanaf de eerste startplaats en wist 27 ronden zonder enige problemen Verstappen voor te blijven. Maar toen ging het mis. Hij kreeg problemen met de power unit en was niet in staat om de race uit te rijden. Een flinke domper voor Leclerc, maar dus ook voor Drake, die zijn hele inleg zag verdampen.

De vloek van Drake

De wereldberoemde rapper heeft een sponsordeal met het gokplatform Stake en laat vaker op Instagram zien dat hij een gokje waagt. Je moet je als sporter inmiddels zorgen maken als Drake geld op je inzet. Tot nu toe heeft hij bar weinig succes als gokker. Hij verloor al meerdere tonnen door op het verkeerde paard te wedden bij UFC-gevechten. Verschillende Amerikaanse basketbal- en American Football-teams hebben zelfs nooit meer een overwinning gehaald nadat Drake geld op ze heeft ingezet. Er wordt dan inmiddels ook gesproken over de ‘Vloek van Drake’. Mocht Leclerc zondag de race in Monaco wéér niet uitrijden, dan heeft hij in ieder geval een goed excuus.