Autonieuws

Dit zijn de vijf populairste gokspellen met rijders thema voor snelheid liefhebbers die van een gokje wagen houden

april 25, 2023
 1. Cash Truck van Quickspin
  Dit spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld in de woestijn, waar geld schaars is. Een gewapende bende probeert een geldtransport tot stilstand te brengen voordat het zijn bestemming bereikt. Spelers kunnen vijf rollen met vier tot zeven slots gebruiken om een deel van de buit te winnen en de bonusgame te spelen, waarbij hun buit zich iedere ronde verdubbelt. 
 2. Cash Pump van Play n Go
  In dit spel kunnen spelers hun geluk beproeven bij een benzinepomp. Met twaalf rollen en evenveel slots kunnen spelers proberen geld te winnen en hun tankbeurt terug te verdienen. 
 3. Rally 4 Riches van Play n Go
  De rallysport is een uitdagende vorm van autosport, met hoge snelheden op smalle wegen. Dit spel biedt dezelfde spanning en spektakel met een klassieke opzet van drie rollen en rallyautosymbolen. Spelers kunnen prijzengeld winnen en hopelijk met een flink bedrag naar huis gaan. 
 4. Drive: Multiplier Mayhem van Netent
  In dit spel kunnen spelers in de huid van een straatracer kruipen. Door niet alleen de race te winnen, maar ook de politie te slim af te zijn, kunnen spelers hun score verhogen. Met een vermenigvuldiger van tot wel 120x kunnen spelers mogelijk genoeg winnen om hun droomauto te kopen. 
 5. Road Rage van Nolimit City
  In dit spel kunnen spelers hun frustraties uiten over zondagsrijders en andere verkeersobstakels. Met allerlei gebeurtenissen uit het verkeer kunnen spelers hun winstkansen vergroten en mogelijk de hoofdprijs winnen, 36.000 keer hun inzet. 

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je passie voor auto’s te combineren met gokken, bieden deze vijf populaire gokspellen met autothema zeker veel speelplezier. 

Bronnen: Kansino en GrandPrix247