Autonieuws

Dit kost de elektrische MINI Aceman

juni 13, 2024

Vanafprijzen MINI Aceman

Met een vanafprijs die zich positioneert tussen die van de MINI Cooper en de MINI Countryman poogt MINI met de nieuwe Aceman elektrische mobiliteit toegankelijker te maken voor een breder publiek. 

MINI Aceman E

De MINI Aceman E heeft een elektromotor met een vermogen van 135 kW (184 pk) en 290 Nm koppel. De acceleratie van 0-100 km/u duurt 7,9 seconden. De topsnelheid komt uit op 160 km/u. De 42,5 kWh hoogvoltage-accu biedt tot 310 km actieradius (WLTP).

MINI Aceman SE

MINI Aceman SE is iets sterker. Dat model heeft een elektromotor met een vermogen van 160 kW (218 pk) en een koppel van 330 Nm. De acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt 7,1 seconden en de topsnelheid komt uit op 170 km/u. De 54,2 kWh hoogvoltage-accu biedt tot 406 km actieradius (WLTP).

MINI Aceman 2024
Een rode, compacte elektrische MINI SUV met zwart dak en accenten wordt getoond tegen een levendige rode achtergrond, gezien vanaf de linkerachterzijde.

Opladen

Snelladen met gelijkstroom kan de Aceman E met 75 kW en de Aceman SE met 95 kW. De MINI Aceman heeft een lengte van 4,07 meter, breedte van 1,75 meter en een hoogte van 1,50 meter.

Verschillende uitvoeringen

De MINI Aceman is er in expressieve kleuren en voor het dak zijn vier contrasterende kleuren leverbaar voor de kenmerkende MINI-stijl.

Prijzige pakketten

Naast deze 4 expressieve en unieke trims is de MINI Aceman verkrijgbaar met pakketten die lopen van XS tot het zeer rijk uitgeruste XL pakket. Prijzen van deze pakketten variëren van € 1.300,- tot € 8.800,-.

Prijzen MINI Aceman

MINI Aceman E € 38.990,-
MINI Aceman SE € 40.990,-

SEPP

Met deze vanafprijzen en nieuwe pakketstructuur valt de MINI Aceman in 2024 ook nog ruim binnen de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) regeling van de overheid. Je kan als particulier dus 2.950 euro subsidie krijgen op de auto.


MINI Aceman 2024


MINI Aceman 2024


Achteraanzicht van een rode elektrische MINI Aceman S tegen een rode achtergrond, met het kenteken "M DI 69DE" en opvallende achterlichten.


Een rode elektrische MINI Cooper SE is van voren afgebeeld tegen een rode achtergrond. De auto is voorzien van opvallende, ronde koplampen en een witte kentekenplaat met het nummer "M DI 690E".


Close-up van het voorste gedeelte van een rode elektrische MINI Aceman met zwarte wielkasten, waarbij het voorwiel en een deel van de koplamp te zien zijn tegen een bijpassende rode achtergrond.


Close-up van de voorkant van een rode elektrische MINI Aceman, met de koplampen, grille en kentekenplaat met "M DI 690E" tegen een rode achtergrond.


Close-up van de voorkant van een rode elektrische MINI, met een koplamp en een deel van de grille, met een geel "S"-embleem.


Interieur van een auto met een zwart en blauw dashboard, een rond infotainmentscherm met rode graphics, een zwart stuur met zilveren accenten en blauwe stoelen met rode stiksels. Deze opstelling is een voorbeeld van het moderne ontwerp dat te zien is in de elektrische MINI-modellen zoals de stijlvolle MINI Aceman.


Binnenaanzicht van een moderne elektrische auto met een strak dashboard met een groot touchscreen-display en blauwe stoelen, die lijken op het verfijnde ontwerp van de elektrische MINI Aceman.


Interieur van een elektrische MINI Aceman met zwarte stoelen met rode stiksels, een zwart stuur en rode sfeerverlichting. Het dashboard toont een digitale interface. De achtergrond is rood verlicht.


Close-up van een MINI-autogordelgesp, voorzien van een gouden plaat met het woord 'MINI' gegraveerd, geplaatst op een blauwgroene stoelbekleding met structuur en rode stiksels. Dit detail weerspiegelt het premium design van elk elektrische MINI-model.


Close-up van een binnendeurpaneel van een auto met een blauw beklede armsteun, een strakke deurgreep en een kleine bedieningsknop, die de luxueuze details van het ontwerp van de Aceman laat zien.


Close-up van een MINI Aceman-dashboard met een ontwerp van blauw en rood geruite stof en een zwarte leren band met ingewikkelde rode en blauwe stiksels. Deze elegante toets geeft stijl aan de innovatieve elektrische MINI en combineert traditie naadloos met moderniteit.


Close-up van het dashboard van de Aceman met een rood en blauw structuurpatroon op een donker oppervlak, met een deel van een digitaal scherm en enkele bedieningsknoppen zichtbaar aan de linkerkant, wat het strakke ontwerp van deze elektrische MINI benadrukt.