Autonieuws

Dit is het interieur van de nieuwe Lancia Ypsilon

februari 2, 2024

Eigen sausje voor Lancia Ypsilon

Hoewel de bodemarchitectuur van de nieuwe Lancia Ypsilon wordt gedeeld met andere modellen binnen het Stellantis-concern, heeft Lancia toch een eigen sausje gegeven aan het model. Met name het interieur is in geen enkel opzicht te vergelijken met andere Stellantis-producten.

Twee digitale displays

Wel bespeuren we twee digitale displays, die door een knoppencluster van elkaar worden gescheiden. Onder de twee ventilatieroosters bespeuren we een conventionele bedieningsunit van de klimaatcontrole. Met name het component daaronder valt extra op. In een soort cirkelvormig element brengt Lancia de draadloze telefoonlader onder, alsook wat aflegruimte.

Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina

Lancia komt onder meer met een Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina. Deze uitvoering wordt in een beperkte en genummerde oplage geproduceerd, namelijk 1.906 stuks. Dat getal is een verwijzing naar het jaar van oprichting van Lancia. Lancia werkt voor deze speciale uitvoering samen met Cassina. Kenmerkend voor het model is de Zaffiro Blue kleurstelling. Deze kleur wordt zowel aan de buiten- als binnenkant doorgevoerd.

Lancia presenteert de nieuwe generatie Ypsilon op 14 februari 2024.


Lancia Ypsilon


Lancia Ypsilon


Lancia Ypsilon


Lancia Ypsilon