Achtergrond Autonieuws

Dit is de voordeligste bedrijfsauto van Nederland

mei 20, 2023

Uitrusting uitgebreid

Fiat Professional levert de Fiorino voortaan standaard met een schuifdeur rechts, airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Die extra’s gaan wel gepaard met een prijsverhoging, al is die niet heel schokkend. Het model is nu 95 euro duurder ten opzichte van de vorige instapversie die dus minder rijk uitgerust was.

Wat dat alles moet kosten? De vanafprijs in Nederland komt uit op 12.995 euro, exclusief BTW en BPM. Daarmee is de Fiat Fiorino veruit de voordeligste bedrijfsauto van Nederland.

Optiepakketten

Klanten kunnen de Fiat Fiorino naar wens samenstellen met vijf nieuwe optiepakketten, waaronder het Cargo Pakket (bestaande uit onder meer een kunststof laadvloerbekleding, dakrails in lengterichting en een 12V-aansluiting in de bagageruimte) en het Techno Pakket (regensensor, 7-inch touchscreen met DAB en navigatie en radiobedieningstoetsen op het stuurwiel).

Motoren Fiat Fiorino

Het motorenaanbod blijft hetzelfde. Standaard heeft de Fiorino een 80 pk sterke 1.3 MultiJet-dieselmotor. Fiat levert ook een 95 pk sterke 1.3 MultiJet. De nieuwe uitvoering van de Fiat Fiorino is per direct leverbaar.