Achtergrond Autonieuws Lifestyle

Dit is de nieuwe auto van YouTuber Gio (23)

juni 24, 2022

YouTube

Met 1,33 miljoen abonnees behoort Gio Latooy tot één van de grootste YouTube-kanalen van Nederland. De inkomsten met zoveel volgers is zijn niet misselijk. Naar schatting verdient hij daar zo’n 20.000 euro per maand mee. Daar komt nog geld bij uit andere social media kanalen, zijn eigen kledinglijn, merchandise en sponsordeals.

Auto’s Gio Latooy

Van dat geld kocht hij niet alleen een riante villa van meer dan 1 miljoen euro, maar ook een aantal auto’s, waaronder een Porsche Cayenne Coupé en een Ferrari 458 Speciale. Nu heeft hij zijn Porsche omgeruild voor een nieuwe daily driver.

Jeep Wrangler

Die nieuwe auto is een gloednieuwe Jeep Wrangler, volledig naar eigen smaak samengesteld bij BRUTE. Gio heeft voor zijn Wrangler gekozen voor een matte carrosseriekleur met dikke zwarte wielen. Voor het interieur koos hij witte bekleding met carbon accenten. Onder de motorkap ligt (helaas) niet de dikke V8, maar een 2,0-liter viercilinder turbobenzinemotor met elektrische ondersteuning, een plug-in hybride dus, met 272 pk. Goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 6,5 seconden en een topsnelheid van 177 km/u. Een kentekencheck geeft aan dat de auto 86.804 euro heeft gekost, maar dat is vermoedelijk vóór alle personalisatie.

“Voor het eerst mijn eigen auto samengesteld! Zo blij met het eindresultaat! Kan niet wachten om hiermee te touren in het buitenland en gekke avonturen te beleven!”, schrijft de trotste Gio op Instagram. Bekijk hieronder de video waarin Gio zijn auto ophaalt.