Autonieuws

Deze Volkswagen Amarok PanAmericana is badass!

augustus 25, 2023

Volkswagen Amarok PanAmericana pick-up

Deze bijzondere Volkswagen Amarok PanAmericana pick-up is door uitrustingsleverancier Genesis Import aangepast tot de perfecte overlander/camper. De offroader wordt onder meer geleverd met een uitgeruste Alu-Cab hardtop, een daktent en een 270 graden luifel. Aanpassingen aan de ophanging, BFGoodrich AT-banden met Delta-velgen en styling maken ook deel uit van de conversie.

Extra LED-verlichting op het dak of extra koplampen aan de voorkant zijn ook beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om naar exotische oorden te rijden, maar ook om korte en ontspannende weekendtrips te maken naar het platteland in de nabije omgeving.

Uitrusting

De Volkswagen Amarok PanAmericana is verder uitgerust met IQ.Light LED-matrixkoplampen, LED-achterlichtclusters, een voorbumper in voertuigkleur en voorstoelen die 10-voudig verstelbaar zijn.

krachtige 3,0-liter V6 TDI-dieselmotor

Onderhuids schuilt overigens een krachtige 3,0-liter V6 TDI-dieselmotor met 177 kW en 600 Nm aan koppel. De pick-up heeft vierwielaandrijving. In Duitsland kost een Amarok PanAmericana minimaal 69.000 euro, inclusief BTW. Met wat opties loopt die prijs natuurlijk verder op.

Volkswagen Amarok PanAmericana