Achtergrond Autonieuws

Deze Porsche 911 Carrera 4S is extra speciaal, maar waarom?

november 28, 2023

Blauwe Porsche 911 Carrera 4S

Een blauwe Porsche 911 Carrera 4S. Prachtig ding, maar verder niet heel bijzonder, toch? Nou, als je deze auto beter gaat bekijken, wordt pas duidelijk dat deze Porsche extra speciaal is. Neem maar eens een kijkje in het interieur! We leggen het graag even uit.

Bad Boys

Toen begin 2020 het derde deel van de Hollywood-filmreeks Bad Boys – getiteld Bad Boys for Life – in de bioscoop kwam, werden de hoofdpersonen Will Smith en Martin Lawrence bijgestaan ​​door een 911 Carrera 4S, de blauwe in kwestie. In de film achtervolgt het tweetal criminelen als rechercheurs Mike Lowrey en Marcus Burnett.
Porsche 911 Carrera 4S - Bad Boys 3


Hydraulische handrem

Voor de stunts was de auto uitgerust met een hydraulische handrem, maar verder was de auto volledig standaard. De auto in kwestie – gebouwd in 2018 – beschikt dus over een 3,0-liter zescilinder boxermotor met dubbele turbo, goed voor 331 kW (450 pk) en een topsnelheid van 306 km/u.

Nog een optreden

De opnames van het volgende video-optreden van deze Porsche waren al voltooid voordat deze op het witte doek verscheen in de Bad Boys-film. Deze 911 is namelijk gebruikt in de iconische Porsche-commercial The Heist, speciaal gemaakt voor de Big Game tijdens de Super Bowl in 2020.

Trailer Bad Boys for Life

Porsche Super Bowl Commercial – The Heist