Geen onderdeel van een categorie

De vijf mooiste oranje autokleuren die nu leverbaar zijn.

april 27, 2022

Jaguar F-PaceSanguinello Orange

De nieuwe Jaguar F-Pace SVR heeft een 550 pk sterke 5.0-liter V8, die direct je trommelvliezen scheurt zodra je hem start. Bekijk de video hieronder maar eens. Het is volgens ons de best klinkende auto die je op dit moment kunt krijgen. Een Lamborghini Urus komt niet in de buurt van deze Jag. Maar de kleur op de auto die wij niet lang geleden reden is ook niet verkeerd. Deze diep donkere oranje kleur heet Sanguinello Orange en licht enorm op zodra de zon er op staat. Je kunt het op verschillende Jaguar-modellen krijgen, maar ook bij concerngenoot Land Rover vind je de kleur terug in de configurator.

Skoda Fabia Phoenix Orange

Skoda heeft een gloednieuwe Fabia op de markt gebracht in 2022. Hij is groter dan ooit en heeft zelfs evenveel bagageruimte als de nieuwe Volkswagen Golf, terwijl het toch echt een kleinere auto is. Voor de introductie van het model heeft Skoda voor een opvallende kleur gekozen: Phoenix Orange. De kleur tovert de Fabia om in een opvallende verschijning, maar je moet er wel 830 euro voor bijbetalen. Leuk detail: ook in het interieur kom je veel oranje tegen, zoals oranje stiksels en deurgrepen met een oranje gloed. Onze test lees je hier.

Ford Mustang Mach-E GT Cyber Orange

De Mustang Mach-e is de eerste (serieuze) volledig elektrische auto van Ford en nu is er een extra hete uitvoering: de Mach-e GT. Heb je vaak haast of zoek je een elektrische auto die wél lekker de bocht omgaat? Dan moet deze oranje scheurneus op jouw shortlist. Zijn looks vallen enorm op, vooral als je de kleur Cyber Orange kiest. Vijf redenen waarom je een Ford Mustang Mach-E GT wel of niet moet kopen lees je hier.

Renault Arkana Orange Valencia

Een betaalbare coupé-SUV, dat is de Renault Arkana. Voorheen kon je namelijk alleen bij Audi, BMW en Mercedes-Benz een hoogpotige coupé krijgen. Toch moet je nog wel wat extra betalen, als je een mooie oranje Arkana wil hebben. Ten eerste moet je voor de duurste uitvoering gaan: de R.S Line. Pas daarna kun je in de configurator kiezen voor de kleur Orange Valencia. Daar moet je dan weer 945 euro voor betalen. Maar dan heb je wel een hippe coupé-SUV, met een nog hippere kleur. Meer weten? Lees onze review.

Dacia DusterOrange Arizona

Een stoere, robuuste SUV voor 20.550 euro? Bij Dacia kan het. Voor dat geld krijg je er meteen een gasinstallatie op, waardoor de auto een actieradius van dik 1.200 kilometer heeft. Er is net een vernieuwde Duster uit en die kun je voortaan met een nieuwe kleur krijgen: Orange Arizona. De kleur is modern en opvallend, maar niet schreeuwerig. Omdat het Dacia is, hoef je er maar 600 euro extra voor te betalen. Rij je mooi voor 21 mille en-een-beetje in een hagelnieuwe compacte SUV in een kek kleurtje.