Autonieuws

De prijs van de Volkswagen Polo GTI Edition 25 is even schrikken

juni 28, 2023

25 jaar Polo GTI

De Volkswagen Polo GTI Edition 25 is een ode aan het 25-jarig bestaan van de Polo GTI. Nederland krijgt zoals gezegd 25 stuks. De ‘hot hatch’ beschikt onder de motorkap over de vertrouwde 152 kW/207 pk en 320 Nm sterke 2.0 TSI viercilinder turbomotor.

Alle opties

Vrijwel de volledige optielijst is op deze Polo GTI standaard inbegrepen. Voorbeelden zijn een Beats-geluidsysteem, een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, het navigatiesysteem ‘Discover Pro’ (23,4 cm) met zes luidsprekers, Digital Cockpit Pro (26 cm), verwarmbare voorstoelen, sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access), Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control) en koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light).

Volkswagen Polo GTI Edition 25
Martin Meiners

Kenmerken Volkswagen Polo GTI Edition 25

De Edition 25-uitvoering is verder eenvoudig te herkennen aan verschillende details. Voorbeelden zijn de zwarte 18-inch lichtmetalen velgen ‘Adelaide’, speciale Edition 25 bestickering op de flanken, een zwart dak en zwarte buitenspiegels. Highlights in het interieur zijn de premium sportstoelen met zwart-rode lederen ‘Edition 25’ bekleding, instaplijsten met ‘One of 2.500’ opschrift en decorinleg in hoogglans zwart. 

De prijs…

Naast de bekende GTI-kleuren Pure White, Kings Red Metallic, Reef Blue Metallic en Deep Black Pearl Effect is de Polo GTI Edition 25 ook leverbaar in de exclusieve kleur Ascot Grey. De prijs? De Volkswagen Polo GTI Edition 25 is nu te koop bij de Volkswagen-dealers, vanaf 49.390 euro. Bijna 50 mille dus.





Volkswagen Polo GTI Edition 25








Volkswagen Polo GTI Edition 25