Achtergrond Autonieuws

De Ford Mustang Mach-E Rally kan jij straks gewoon kopen

juli 17, 2023

Ford Mustang Mach-E Rally op Goodwood

Op het Goodwood Festival of Speed konden liefhebbers en toeschouwers als eerste een kijkje nemen in de eerste rally-geïnspireerde elektrische SUV van Ford terwijl hij de heuvel opreed, bestuurd door Ott Tänak; de huidige coureur van de M-Sport Ford Puma Hybrid Rally-inzending en voormalig World Rally-kampioen.

Vrijheid

“De Mustang Mach-E biedt de vrijheid en het rijplezier van de Mustang, maar is nu emissievrij gemaakt. Met de Mustang Mach-E Rally geven we onze klanten nu de vrijheid om buiten het asfalt en buiten de gebaande paden te rijden”, zegt Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model E.

Komt naar Europa

Mustang Mach-E Rally – de allereerste, rally-geïnspireerde Ford Mustang voor vijf passagiers – komt op de markt in de Verenigde Staten en in Europa. Verdere informatie geeft Ford in de nabije toekomst vrij. De SUV krijgt in ieder geval speciale wielen, een andere bodykit, een andere grille, een forse achterspoiler, een verhoogde bodemvrijheid en ook unieke stoelen.Ford Mustang Mach-E Rally