AutoRAI Podcast

AutoRAI Podcast #2 | Abel van Beest (Forze Hydrogen Racing) over racen op waterstof

december 16, 2022

Over Forze Hydrogen Racing

Forze Hydrogen Racing is geen nieuwe naam in de wereld van de waterstof. Het team bestaat al sinds 2008 en werkt momenteel aan alweer de negende raceauto op waterstof: de Forze IX. Het is vooral indrukwekkend om te zien waar het team vandaan komt. Men begon met een kart op waterstof, maar inmiddels bouwen de studenten een volwaardige LMP2-auto. De Forze IX belooft helemaal een bruut apparaat te worden met dik 800 pk, vierwielaandrijving en een compleet nieuwe opbouw. In de loop van volgend jaar moet die auto ook daadwerkelijk het circuit opgaan, wij zijn alvast heel erg benieuwd…

Masters Expo en stijgende autoprijzen

Het zal niemand die iets met auto’s heeft ontgaan zijn: nieuwe auto’s zijn schrikbarend duur geworden. In deze podcastaflevering bespreken we wat de trends zijn qua prijzen en bekijken we ook hoe duur een elektrische auto nu gemiddeld genomen is. Het resultaat is vrij angstaanjagend, maar uiteraard is er ook een groep mensen in Nederland die daar minder last van heeft. Die mensen kwamen we tegen op de Masters Expo, een beurs vol luxe artikelen in de RAI Amsterdam. Daar stonden uiteraard ook de nodige auto’s tussen.

AutoRAI Podcast #2

De tweede aflevering van de AutoRAI Podcast is hieronder te luisteren, maar is ook beschikbaar via Apple Podcasts. Abonneer je bij je favoriete podcastkanaal om niets te missen van volgende afleveringen!