AutoRAI Podcast

AutoRAI Podcast (#14) – Mick de Haas (Wheels at the Palace) over het spectaculairste auto-evenement van Nederland

juni 16, 2023

In deze veertiende aflevering van de AutoRAI Podcast gaat host Jur Raatjes in gesprek met Mick de Haas, mede-organisator van het auto-evenement Wheels at the Palace (voorheen bekend als Concours d’Elegance Soestdijk), en AutoRAI-redacteuren Nile van Leeuwen en Max Veldhuis. Ze bespreken de belangrijkste ontwikkelingen uit de wereld van automotive en mobiliteit. Deze keer over de nieuwe Volvo EX30, de Micro Microlino als spiritueel opvolger van de BMW Isetta en de Mille Miglia.

Met Mick gaan we dieper in op Wheels at the Palace. Natuurlijk komt de naamsverandering aan bod en ook licht hij een tipje van de sluier op van wat we dit jaar mogen verwachten van het spectaculaire auto-evenement, dat op 1, 2 en 3 september aanstaande plaatsvindt in de tuinen van Paleis Soestdijk. Kaarten bestellen kan via de website!

Verder gaat Bart Oostvogels langs bij de nieuwe Lexus LBX in Milaan en heeft hij natuurlijk ook weer een ode en een 30 Seconds in petto. Geniet ervan!

We zijn er in de vakantie even tussenuit met de AutoRAI Podcast, maar na de zomer komen we weer op volle toeren terug. Stay tuned!