Autonieuws

Ander jasje voor Honda CB650R en CBR650R

oktober 25, 2022

Het gaat over nieuwe kleurstellingen. Voor de Honda CB650R kun je straks MattDim Grey Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic aanvinken naast de twee kleuren die er al waren. Dat zijn Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic. Bij de variant Matt Gunpowder Black Metallic is vrijwel alles zwart, ook het motorblok.

Zwarte kleurstelling Honda CBR650R en CB650R

Bij de meer sportief vormgegeven Honda CBR650R kun je kiezen uit Grand Prix Red en Matt Gunpowder Black Metallic. Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een nieuwe rode monoshock. De Grand Prix Red wordt geleverd met een zwart voorspatbord en bellypan met een rood Honda-logo.

Populaire Honda’s in Europa

Sinds hun introductie in 2019 zijn Honda’s CB650R Neo Sports Café middenklasser en zijn broer, de CBR650R, populair in Europa dankzij de behoorlijk pittige viercilinder motoren, lichte handling en een uitgebreide specificatielijst. Die omvat een 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD-voorvork, traction control, assist/slipper clutch en LCD-display.