Autonieuws

Hyundai Kona electric nu ook als sportieve N Line Edition

mei 3, 2024

Kona Electric N Line Edition

De Kona Electric N Line Edition is gebaseerd op de uitrusting van de Kona Electric Comfort, maar met toevoeging van diverse designelementen die hun inspiratie halen uit de wereld van de autosport. Deze uitvoering, uitgerust met het 65,4 kWh-accupakket, valt op door onder andere speciale 19-inch lichtmetalen N Line-velgen met 235/45 R19-banden en verschillende N Line-badges. De Kona Electric N Line Edition heeft een rijbereik tot 514 kilometer.

Interieur

In het interieur tref je sportstoelen aan met het N Line-logo en rode contraststiksels. Subtiel maar opvallend zijn de rode accenten op zowel het stuurwiel als het dashboard. Als toevoeging op de Comfort-uitvoering is de N Line Edition verder uitgerust met led-verlichting achter, luxe dorpels, pedalenset met aluminium design, privacy glass, zwarte raamlijsten, verwarmbare voorstoelen en verwarmbaar stuurwiel.

Subsidie

Dankzij zijn vanafprijs hebben particulieren recht op 2.950 euro SEPP-subsidie, waardoor de Kona Electric N Line Edition verkrijgbaar is voor 38.945 euro. Voor zakelijk gebruik kan een Kona Electric worden gereden met een netto bijtelling van 222 euro per maand.