Autonieuws Autosport Formule 1 Lifestyle & Fun

Horner betaalt veel geld voor kijkje bij Mercedes

februari 8, 2022

Veiling

De Autosport Awards Charity Auction veilde verschillende F1-gerelateerde items. Van gesigneerde merchandise tot aan een lunch met Ross Brawn. Kortom er kon op van alles geboden worden. Zo ook op een rondleiding in de fabriek van het Mercedes-AMG Petronas F1 team, met een wel heel bekende gegadigde…

Plaksnor

Het winnende bod voor de rondleiding bij Mercedes was uiteindelijk 4.000 Britse ponden, geboden door ene ‘Chrisrian Horner’. Het is onduidelijk of deze foute spelling een opzettelijke poging was om onherkenbaar te blijven of gewoon een tikfout.

Tekst gaat verder onder afbeelding

christian horner bidding

Budget Cap

Tegenover RacingNews365.com grapte Christian Horner dat hij ongeveer twintig mensen meeneemt naar de rondleiding in de Mercedes F1-fabriek. Als dat niet mag heeft hij al vier namen in zijn hoofd die zeker gaan: “Adrian Newey (Chief Technical Officer), ikzelf, Pierre Waché (Technisch Directeur), en waarschijnlijk Paul Field, onze Director of Production,” aldus Horner. “Het is interessant om te zien hoe zij hun budget cap uitgeven,” grapt Horner, die ongetwijfeld niet verder zal komen dan de parkeerplaats.

Lees ook: FORMULE 1 IN 2022: DIT MOET JE WETEN OVER DE AUTO’S