Geen onderdeel van een categorie

Hilton Car Storage: in dit hotel slapen alleen dure auto’s

april 25, 2022

Autohotel

In het Engelse plaatsje Bishop’s Stortford – zo’n 50 kilometer boven London – staat een bijzonder hotel: de Hilton Car Storage. Hoewel het geen onderdeel uitmaakt van de Hilton Hotel Group, wordt iedereen die hier overnacht als een vorst behandeld. En met iedereen, bedoelen we auto’s. Hele dure auto’s.

Ultra-chique autostalling

Rijkaards die hun luxe- of sportauto voor een langere tijd willen stallen, kunnen terecht bij dit bijzondere vijfsterrenhotel. De drie verdiepingen tellende faciliteit beschikt over gratis valet service, 24-uurs bewaking en de luchtvochtigheid en de temperatuur worden continu gecontroleerd.

Roomservice

Een team van monteurs zorgen ervoor dat ‘de klanten’ zich op hun gemak voelen en in tiptop-conditie blijven. Een volledige APK-beurt is zelfs mogelijk, zonder dat een auto het hotel hoeft te verlaten. Restauratiewerk, detailing en zelfs race-voorbereiding staan ook op de menukaart. Klanten kunnen hun auto ophalen wanneer ze maar willen, maar een conciërgedienst kan de auto’s ook naar de klant toe brengen. Niet alleen naar hun huis, maar naar elke gewenste locatie. Dat kan een racecircuit zijn of de jachthaven van Monaco. Hoeveel een overnachting precies kost, is niet duidelijk. Maar een goede nachtrust is onbetaalbaar, toch?