Achtergrond

Dit is de kleinste showroom van Nederland

april 29, 2024

Pop-up showroom

Lexus dacht: “Waarom ook niet?” en opende deze week een pop-up showroom op een parkeerplaats langs de chique P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Daar stond de fonkelnieuwe Lexus LBX letterlijk in de spotlight. Voorbijgangers konden erin duiken en het nieuwe model zowel van binnen als van buiten ontdekken. Natuurlijk werd er in de Lexus-showroom ook koffie geserveerd.

Binnenkort verhuist de Lexus LBX-showroom naar een andere populaire winkelstraat, zodat ook daar het winkelend publiek kennis kan maken met de nieuwe Lexus LBX. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen ter plekke meer informatie krijgen over de auto en worden doorverwezen naar de dichtstbijzijnde Lexus-showroom voor een proefrit. Lexus heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Sittard en Zwolle.

De Lexus LBX is het antwoord van Lexus op compacte crossovers zoals de Audi Q2, DS3 Crossback of Volvo EX30. Een compacte crossover dus, met een premium look & feel. De afkorting LBX staat voor Lexus Breakthrough Crossover.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lexus Nederland (@lexusnederland)