Autonieuws

Autoliefhebber en een gokje wagen? Dit zijn de vijf populairste gokspellen met autothema

maart 13, 2023

Als autoliefhebber heb je vast wel eens een racegame gespeeld. Die bieden de spanning van een race, gecombineerd met leuke auto’s. Het kan ook zijn dat je vooral vroeger die games hebt gespeeld en er nu op uitgekeken bent. Op zoek naar autogames met nog wat meer spanning? Denk dan ook eens aan gokspellen met autothema. Je hebt dan nog steeds die leuke auto’s, maar dan met extra spanning omdat er écht prijzengeld op het spel staat. We hebben de populairste spellen eens op een rij gezet.

1. Cash Truck – Quickspin

Dit spel vindt plaats in de woestijn, in een post-apocalyptische wereld. Geld is er schaars, maar er is een mooie kans. Door de woestijn rijdt namelijk een geldtransport. Een gang gaat zwaar bewapend op het geldtransport af en probeert hem tot stoppen te dwingen voordat hij zijn bestemming bereikt. Ga met ze mee! Met vijf rollen met vier tot zeven slots probeer je ook wat van de buit te bemachtigen. Met een beetje geluk speel je de bonusgame vrij en blijft je buit zich iedere ronde verdubbelen!

2. Cash Pump – Play n Go

Tanken is helaas nog steeds duur. Als je na een rit in de woestijn eindelijk een benzinepomp heb gevonden, moet dat wel een extra dure zijn, toch? Deze keer niet. Bij dit tankstation kan de tankbeurt je zomaar een mooi bedrag opleveren. Met liefst twaalf rollen en net zo veel slots kan je je geluk uitproberen. Wie weet heb je je tankbeurt snel weer terugverdiend – en je voorgaande ook!

3. Rally 4 Riches – Play n Go

De rallysport is misschien wel de meest uitdagende vorm van autosport. Hoge snelheden op smalle wegen – het kleinste foutje kan het einde van de race betekenen. Spanning en spektakel gegarandeerd! Met deze gokkast ervaar je dezelfde spanning. Het is een klassiek spel met drie rollen, maar naast de bekende fruitsymbolen speel je het spel met rallyauto’s. Ga jij met het prijzengeld naar huis?

4. Drive: Multiplier Mayhem – Netent

Als de rallysport nog niet genoeg spanning biedt, dan doet straatracen dat wel. Je wilt niet alleen de race winnen, maar er ook voor zorgen dat de politie je niet betrapt. Bj dit spel kruip je in de huid van een straatracer. Niet alleen de pk’s lopen hier hoog op, maar ook je score. Zeker als je de vermenigvuldiger van tot wel 120x weer te pakken. Wie weet zorgt dit spel er wel voor dat je straks een echte straatracer kunt kopen.

5. Road Rage – Nolimit City

Is het winnen nog niet gelukt? Of erger je je gewoon aan al die zondagsrijders op de weg? Dan is dit het spel om je frustraties eens goed van je af te spelen. De verkeerschaos werkt hier bovendien in je voordeel. Allerlei gebeurtenissen uit het verkeer vergroten je winkans. Zorgt die spookrijder ervoor dat je er met de hoofdprijs vandoor gaat – 36.000 keer je inleg?