Autonieuws

RESERVEER NU AL JE CITROËN ë-C4 MET SUBSIDIE

november 28, 2022

Vanaf 2 januari 2023 kun je weer gebruikmaken van overheidssubsidie voor de aanschaf van een elektrische auto. De afgelopen jaren was het potje al snel leeg, dus als je een nieuwe elektrische Citroën ë-C4 mét subsidie wilt aanschaffen, moet er snel bij zijn. Gelukkig helpt Citroën met de mogelijkheid om nú al een exemplaar met subsidie te reserveren.

De subsidie voor particuliere kopers van een nieuwe elektrische auto bedraagt 2.950 euro. Die subsidie is pas vanaf 2 januari 2023 aan te vragen. Oók de koopovereenkomst voor de elektrische auto mag niet vóór die datum zijn gesloten. Citroën maakt het je nu makkelijk om al begin 2023 een nieuwe ë-C4 (vanaf 40.240 euro) te rijden én als een van de eersten de subsidie aan te vragen.

Copyright William CROZES @ Continental Productions

Citroën voorkomt wachttijd en teleurstelling

Bij alle merken zijn lange levertijden ontstaan door onder meer het chiptekort. Maar wie een nieuwe auto heeft besteld, wil natuurlijk snel met zijn nieuwe aanwinst rijden. Citroën is daarop voorbereid: wie een Citroën ë-C4 wil rijden en de overheidssubsidie incasseren, die kan op de website van Citroën een reserveringsformulier invullen. Zodat je een ë-C4 kunt kopen én de subsidie op tijd kunt aanvragen.

Dealer start verkoopproces alvast

Het reserveringsformulier gaat naar de Citroën-dealer die jij hebt gekozen. Hij neemt contact met je op, biedt een proefrit aan en bepaalt de inruilwaarde van je huidige auto. Zodra je besluit een elektrische ë-C4 te kopen, wordt de auto direct besteld, zodat je begin 2023 kunt rijden én de subsidie aanvragen.

Ga naar de website van Citroën om alvast je Citroën ë-C4 te reserveren

Copyright William CROZES @ Continental Productions

Citroën ë-C4: elektrisch en comfortabel

Ontdek de talrijke andere voordelen van elektrisch rijden met de Citroën ë-C4: je bent soepel en geruisloos onderweg, hebt een actieradius tot 357 km zonder dat je pijn hebt van de hoge benzineprijs, de maximale trekkracht is onmiddellijk vanuit stilstand beschikbaar voor snelle acceleraties, je rijdt lokaal CO2-emissievrij en je kunt de accu snel opladen.

De ë-C4 is standaard voorzien van een automaat, voor optimaal rijcomfort. Citroën is een van de heel weinige autofabrikanten die zich vooral richt op comfortabel reizen. De Citroën ë-C4 combineert zijn elektrische aandrijving met het comfort van een hoge instap en een hoge zitpositie. En vergeet het Citroën Advanced Comfort®-programma niet! De vering van de ë-C4 met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert alle oneffenheden in het wegdek. De stoelen zijn ware fauteuils: ze zijn groot en zacht en ondersteunen ook optimaal de onderbenen en rug.

De Citroën ë-C4 is natuurlijk ook voorzien van de modernste connectiviteit:

Alle technische informatie

Private Lease vanaf 429 euro

De Citroën ë-C4 is ook via Private Lease te rijden. Dan ben je ervan verzekerd dat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Alles is inbegrepen in het leasetarief, behalve de elektriciteit. Met Flex Premium kun je na twaalf maanden het leasecontract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of zelfs het contract opzeggen, met een opzegtermijn van één maand.

Je kunt de Citroën ë-C4 leasen vanaf 429 euro per maand – daarin is de overheidssubsidie de eerste 48 maanden verrekend. Na 48 maanden is het gehele subsidiebedrag verrekend en is het maandbedrag 489 euro. Private Lease is ook een ideale optie voor wie een mobiliteitsbudget krijgt van zijn werkgever.