Autonieuws Geen onderdeel van een categorie

Maak 10 jaar garantie de nieuwe standaard

maart 28, 2022

Twee tot drie jaar garantie, dat is niet langer dan op een setje oordopjes. Dat terwijl echte problemen zich vaak pas na die eerste periode voordoen. Dat is wanneer u plotseling tegen die onvoorziene onkosten aan loopt. En wat betekent een verlopen garantie straks eigenlijk voor de restwaarde van uw auto?

Het is tijd voor een nieuwe standaard:

10 JAAR OVERDRAAGBARE GARANTIE OP ALLE AUTO’S

Auto’s moeten langer meegaan dan een setje oordopjes. Laten we als auto-industrie dan ook onze verantwoordelijkheid nemen en een bijpassende garantie bieden op de auto’s waarin we onze klanten iedere dag laten rijden.

Daarom roepen wij de gehele auto-industrie op om ook 10 jaar overdraagbare garantie* te bieden. Niet alleen op die ene nieuwe auto; ook gebruikte auto’s hebben vaak nog een heel leven voor zich. Want zeg nou eerlijk, een auto moet toch jaren (zorgeloos) mee kunnen gaan?

Geeft klanten waar ze recht op hebben.

Het is tijd voor een nieuwe standaard.

Met vriendelijke groet,

Lexus Nederland

*Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie op iedere Lexus. Niet alleen voor nieuwe, maar juist ook onze bestaande klanten. De bewezen betrouwbaarheid van Lexus kunnen we garanderen door het onderhoud uit te laten voeren door onze erkende Lexus specialisten in Nederland. Kijk voor meer informatie en de volledige voorwaarden op lexus.nl/10jaargarantie.


(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:
new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’&l=’+l:”;j.async=true;j.src=
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-5PKHNGG’);