Autonieuws Lifestyle & Fun

Fotoverslag: EMWalhalla 2022

mei 10, 2022

De club Elk Merk Waardig is zeer divers. Van bijzondere import tot ooit doodgewone auto’s die volledig in de vergetelheid zijn geraakt – behalve bij die paar liefhebbers die ze (gelukkig!) rijdend houden. Ook recente auto’s die nu al afwijken van de norm zijn welkom, het is kortom een club voor iedereen. Kijk ook eens op www.elkmerkwaardig.nl.

Kijken, entertainment en proefrijden

Naast het van 10.00 tot 15.00 uur vrije in- en uitrijden van bijzondere auto’s was er ook een programma met activiteiten. Zo konden deelnemers hun auto door een presentator laten ‘voorstellen’ aan het publiek. Er waren zelfs auto’s beschikbaar voor proefritten. Niet ter verkoop, maar om ze gewoon eens te ervaren. Altijd al eens willen rijden met een Cadillac Allanté, Ford Sierra XR4i, Oldsmobile Silhouette, een Japanse kei car, of iets anders bijzonders? Dit was je kans! Als kers op de taart was ook de collectie van Louwman’s Toyota World te bezichtigen.

Fotoverslag EMWalhalla 2022

De verzameling auto’s op het parkeerterrein was zoals verwacht zeer divers. Het is opmerkelijk hoeveel ‘onbekende’, maar goed verzorgde en vaak zelfs origineel Nederlandse auto’s er aanwezig waren. Geniet van de beelden – en houd in de gaten wanneer de volgende meeting is.