Lifestyle & Fun

Ford-fans zitten goed in deze Ford-racesimulator

augustus 24, 2022

Simracen

Racesimulators zijn al jaren populair, maar vooral sinds het succes van Max Verstappen nemen steeds minder Nederlanders tijdens het gamen genoegen met een keyboard of controller. Racegames worden pas werkelijkheid als je ze speelt in de positie zoals de echte coureur ook in de auto zit. Een racesimulator brengt je in deze positie

Ford

Ford en het e-sportteam Team Fordzilla brengen samen met Next Level Racing een vleugje race-erfgoed van Ford naar het domein van het thuis gamen, met de nieuwe GTElite-cockpit en de ES1 Seat in Ford GT Edition. De stoel en de cockpit zijn los verkrijgbaar.

Het geanodiseerd blauwe frame van de cockpit is voorzien van gelaserde Ford-emblemen en biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden voor een realistische rijervaring. De stoel is uitgerust met blauwe veiligheidsgordels van Team Fordzilla, een antislipvloermat met daarop de merken Ford GT en Team Fordzilla, en het logo van Ford GT in reliëf op de hoofdsteun.


250 kilo

De stoel is ergonomisch ontworpen en speciaal ontwikkeld voor simracing. De stoel is geschikt voor gebruikers met een taille tot en met 107 cm en is sterk genoeg om een gewicht te dragen van maximaal 250 kg. Op de website van Next Level Racing kun je zien waar een verkooppunt in de buurt zit.

Lees ook: