AutoRAI Podcast

AutoRAI Podcast #5 | Stadsauto’s verdwijnen, gevaar van led-koplampen, goedkoopste auto’s van Nederland, Ford terug in Formule 1 en alles over Elk Merk Waardig

februari 10, 2023

In de vijfde aflevering van de AutoRAI Podcast praten we over het alsmaar dalende aanbod van stadsauto’s, het toenemende aantal klachten over led-koplampen doordat ze tegenliggers verblinden en de goedkoopste auto’s van Nederland (die niet meer goedkoop zijn). Dat doen we met onze vaste host Jur Raatjes en AutoRAI-journalisten Nile van Leeuwen en Wim Otten. Daarnaast is Aart van der Haagen van Elk Merk Waardig te gast, die alles vertelt over de vereniging voor onbekende en miskende auto’s. Verder vertelt AutoRAI-redacteur Bart Oostvogels over het ‘muzikale’ interieur van de BYD ATTO 3 en over zijn liefde voor de Suzuki Cappuccino. Enjoy!

Luister AutoRAI Podcast #5

Alle afleveringen van de AutoRAI Podcast zijn ook beschikbaar via Apple Podcasts en te beluisteren op YouTube. Abonneer je bij je favoriete podcastkanaal om niets te missen van de volgende afleveringen. Weet je het antwoord van de ‘30 Seconds‘? Stuur je antwoord naar podcast@autorai.nl!