Autonieuws

XPENG P7: zou jij er een Tesla Model 3 voor laten staan?

februari 4, 2023

Actieradius XPENG P7

De XPENG P7 beschikt net als de elektrische SUV G9 over een 98 kWh-batterij met 800V siliciumcarbide (SiC) technologie. De nieuwe XPENG P7 biedt een snellaadvermogen (DC) tot 175 kW. Hiermee is de batterij in 29 minuten van 10 tot 80% op te laden. De actieradius is verder geoptimaliseerd tot 576 kilometer (WLTP) voor de P7 RWD Long Range. De AWD-versie van de XPENG P7 sprint in 4,1 seconden van 0-100 km/u, de variant met achterwielaandrijving heeft 6,7 seconden nodig.

Uitrusting

De auto is uitgerust met een elektrische achterklep, soft-close deuren, een warmtepomp en een verwarmbaar stuurwiel. Naar wens installeert XPENG ook een geluidsysteem van Dynaudio met een vermogen van 860W.

Een slimme auto

De Chinese fabrikant bundelt alle rijhulpsystemen onder de noemer XPILOT. Dankzij 29 sensoren – waaronder radars, ultrasone sensoren, surround view en HD-camera’s – worden diverse rijhulpsystemen aangestuurd. Het infotainmentsysteem van de XPENG P7 draait op Xmart OS met 3D-gebruikersinterface. De spraakassistent komt tot leven door ‘Hey, XPENG’ te zeggen. De auto is geschikt voor software-over-the-air-updates. Scheelt weer wat bezoeken aan de dealer.

XPENG P7

Garantie XPENG in Nederland

De modellen van XPENG worden standaard geleverd inclusief fabrieksgarantie van 5 jaar/120.000 km. Klanten die in de periode van 3 februari tot en met 31 december 2023 een nieuwe XPENG P7 aanschaffen, profiteren van een verlengde fabrieksgarantie van 7 jaar/160.000 km. Deze verlengde garantie is gekoppeld aan het voertuig en overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

Prijzen en levering

De prijzen van de nieuwe XPENG P7 beginnen bij 49.990 euro. De levering start medio juni 2023. Klanten kunnen contact opnemen met de experience stores van XPENG in Den Haag. Daarnaast opent XPENG in het tweede kwartaal van 2023 nieuwe aflever- en servicecentra in de belangrijkste markten, waaronder in Badhoevedorp.




































































XPENG P7