Autonieuws

The North Star editie van Jeep Renegade en Compass

oktober 21, 2024

The North Star

The North Star editie van de Jeep Renegade en Jeep Compass is gepositioneerd tussen de Altitude en de topklasse Summit-uitvoering. Je kan de uitvoering herkennen aan de Techno Green exterieurkleur met bijpassende zwarte accenten, zoals de 18-inch zwarte velgen voor de Compass en 17-inch velgen voor de Renegade.

Speciale motorkapsticker

De speciale motorkapsticker vermindert hinderlijke schittering van zonlicht en het interieur is afgewerkt met subtiele groene details in de bekleding en het dashboard. Het model is ook uitgerust met vernieuwde, duurzame bekledingsmaterialen.

Uitrusting

The North Star editie biedt een scala aan standaarduitrusting zoals een panoramisch schuif/kanteldak, privacy glas, LED-mistlampen en dakrails voor extra laadmogelijkheden. Bovendien zijn er parkeerhulpsystemen aanwezig, waaronder parallelle en haakse parkeerhulp die manoeuvreren in krappe ruimten vergemakkelijkt.

Hybride aandrijflijnen

Jeep levert The North Star uitsluitend met hybride aandrijflijnen, met de keuze uit de 48V e-Hybrid of de geavanceerdere 4xe Plug-in Hybrid variant.

Jeep Renegade The North Face

















































Jeep Compass The North Face


Jeep Renegade en Compass The North Face