Autonieuws

SEAT viert jubileum met speciale Ibiza

februari 8, 2023

Ibiza

De Ibiza was het eerste model dat SEAT volledig in eigen beheer heeft ontwikkeld en betekende de start van SEAT in Nederland. Hij debuteerde in 1984, precies een jaar na de start van SEAT in ons land. Het bestverkochte SEAT-model is al veertig jaar steevast de Ibiza.

Oh?!

Het merk viert het veertigjarig jubileum daarom met een speciale versie van de Ibiza: de Ibiza 4.OH! Limited Edition. De gelimiteerd beschikbare jubileumeditie – er zijn slechts 200 exemplaren beschikbaar – heeft extra veel spulletjes aan boord, voor weinig extra geld. Het klantvoordeel loopt op tot maximaal 3.200 euro. Het Spaanse feestvarken is leverbaar vanaf 25.500 euro. 

Uitrusting

Voor dat geld krijg je een Ibiza met 17-inch lichtmetalen ‘Machined Black’ velgen, led-koplampen, in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegels, achterspoiler en sideblades. De donker getinte ramen achter maken het dynamische plaatje af.

Luxe

In het interieur zitten extra ook wat leuke zaken, zoals een digitaal instrumentenpaneel en een multimediasysteem met 20,95 cm touchscreen inclusief smartphone-integratie. Het jubileummodel beschikt ook over automatische airconditioning met twee klimaatzones, verwarmde en in hoogte verstelbare voorstoelen, parkeersensoren voor en achter, cruise control en Coming & Leaving Home verlichting.

95 pk

Onder de motorkap ligt een 95 pk sterke 1,0-liter turbomotor. Schakelen gaat via een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Samenstellen in de online configurator kan hier.

Bekijk ook: