Autonieuws

Nieuwe generatie Mitsubishi Outlander PHEV loopt warm

september 12, 2024

Dynamic Shield

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is vormgegeven volgens de ‘Sculpted Dynamism’-filosofie van Mitsubishi Motors. Uiteraard ontbreekt de kenmerkende Dynamic Shield-voorkant niet. Let ook op de opvallende hightech full-led-verlichting.

Nieuwe generatie plug-in hybride techniek

De nieuwe Outlander PHEV beschikt over de nieuwste generatie plug-in hybride technologie met Super All Wheel Control met vierwielaandrijving. De aandrijflijn maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde aandrijfaccu om elektrisch rijden over langere afstanden mogelijk te maken.

Interieur Mitsubishi Outlander PHEV

Als resultaat van een samenwerking tussen Mitsubishi Motors en Yamaha Corporation is de nieuwe Outlander PHEV uitgerust met het Dynamic Sound Yamaha-systeem. Deze samenwerking is gericht op het creëren van een aangename akoestische ervaring in de auto, waarbij zowel de carrosserie als het interieur van het voertuig zorgvuldig zijn ontworpen als aanvulling op het audiosysteem.

Debuut Outlander PHEV

De nieuwe generatie Mitsubishi Outlander PHEV debuteert op 1 oktober tijdens het live-evenement in Madrid. De marktintroductie van de nieuwe Outlander PHEV vindt plaats in het eerste kwartaal van 2025. De productie van de nieuwe Mitsubishi Outlander start al eind 2024.