Autonieuws

Koop het ‘fabrieksnieuwe’ huis van Rick van Stippent, inclusief garage!

februari 7, 2023

Royaal herenhuis van Rick van Stippent

Hofstede Makelaardij Werkendam – waar ook de foto’s vandaan komen – adverteert het huis met de volgende tekst: “Royaal herenhuis met prachtige achtergelegen bedrijfsruimte, gesitueerd op ruim perceel. Aan de voorzijde van het royale herenhuis is een prachtige siertuin met grind, bestrating, hagen en een vijver aangelegd. Met een riant gazon, overdekt terras en een zwembad met alle installaties is ook de achterzijde van de woning heerlijk vertoeven.”

Prachtige bedrijfshal

Maar er is meer! “Naast de ruimte, comfort en allure die het herenhuis verder te bieden heeft, is ook de achtergelegen bedrijfshal meer dan de moeite waard. Deze is namelijk tot in detail afgewerkt, en dankzij de uitstekende staat van onderhoud schittert de bedrijfshal zowel van binnen als van buiten. Een gedeelte van deze hal is voorzien van een verdieping, waar zich een ruime bovenwoning bevindt.”



















Huis al uitgebreid gedeeld op Youtube

De volgers van Rick van Stippent kennen het huis met bijbehorende garage vast al wel, want Rick geeft met regelmaat rondleidingen in zijn eigen stulpje, waarbij het hart van de autoliefhebber het snelst gaat kloppen van wat Rick allemaal in de garage heeft staan. Omdat het huis nu in de verkoop gaat, is de garage wel grotendeels leeg. Er staan nog maar een paar auto’s, waaronder een Ford Mondeo, Audi RS6 Avant, Ford Mustang en de welbekende roze cabriolet van Flodder. Dat Rick fan is van Flodder is natuurlijk al in de voortuin te zien, gezien het Welkom in Zonnedael’-bord dat Rick speciaal heeft laten maken.

De vraagprijs

Het huis zelf – gelegen aan de Industrieweg 17 – is gebouwd in 2005 en heeft een woonoppervlakte van 325 vierkante meter op een perceel van 1.899 vierkante meter. Het huis telt verder 10 kamers, waarvan 4 slaapkamers. Vraagprijs: 1.475.000 euro. Dat komt neer op 4.538 euro per vierkante meter. Het huis had overigens eerst een vraagprijs van 1.595.000 euro, maar is nu dus iets in prijs gedaald. Alle foto’s en informatie zien? Check dan Funda.