Autonieuws Bedrijfswagens

Hyundai Staria toch naar Nederland, als hybride!

september 27, 2024

Hyundai Staria: afmetingen en laadruimte

De Hyundai Staria heeft een lengte van ruim vijf meter en hoogte van twee meter. Zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde voorzien van een grote schuifdeur. De maatvoering is afgestemd op het gebruik van europallets (80 x 120 cm) voor het snel en makkelijk in- en uitladen.

Kleuren

Dankzij de dubbele schuifdeuren en de dubbele openslaande achterdeuren is de laadruimte gemakkelijk toegankelijk, ook wanneer de Staria met een heftruck beladen moet worden. In de laadruimte van 4.935 liter kunnen maar liefst drie europallets vervoerd worden. Er is keuze uit drie carrosseriekleuren, te weten Shimmering Silver Metallic, Creamy White en Abyss Black Pearl.

Hyundai Staria
Upscale shops on pedestrian street

Interieur Hyundai Staria

Het interieur van de Hyundai Staria is voorzien van een 10,25-inch touchscreen en een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel. Het 10,25-inch touchscreen ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. Hyundai Bluelink zorgt voor de nodige connectiviteit, met online spraakherkenning en een smartphone-app om bepaalde functies van de bedrijfsauto te bedienen.

Interieur

Alleen als hybride

De Hyundai Staria is in Nederland alleen verkrijgbaar als Hybrid. Die heeft een 1.6 T-GDI Smartstream-benzinemotor die ondersteuning krijgt van een elektromotor. Dit resulteert in een gecombineerd vermogen van 165,2 kW (225 pk). De voorwielaangedreven bedrijfsauto is gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie. De 54 kW sterke elektromotor wordt gevoed door een lithium-ion-polymeerbatterij van 1,49 kWh.

Uitrusting Hyundai Staria

De bedrijfsauto is rijk uitgerust, met onder meer een 10,25-inch Multimediascherm met navigatie, een achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen en zijschuifdeuren. Andere highlights zijn:

Prijs

De Hyundai Staria met hybride-aandrijflijn is er vanaf 35.660 euro, exclusief BTW en BPM. Bestellen kan per direct. Je krijgt 3 jaar of 100.000 km fabrieksgarantie.

Hyundai Staria 1.6 T-GDI Hybrid – technische specificaties

Elektromotor & batterij

Wielophanging & wielen

Ledig gewicht (gewicht op kenteken) (kg) 1.901








Hyundai Staria