Achtergrond Autonieuws

Forse teamuitbreiding AutoRAI.nl met Roland Tameling en Casper Hazebroek

september 25, 2024

Creative Content Director

Roland Tameling is aangesteld als Creative Content Director bij Buro N11. De 39-jarige mobiliteitsjournalist maakte naam als redacteur en presentator bij AutoWeek en is als zelfstandig ondernemer actief voor onder andere AD Auto, De Ondernemer en het Engelstalige Fully Charged. Tameling start per 1 december 2024 in zijn nieuwe functie, waarbij hij zich zal focussen op new business, innovatie en Buro N11’s mobiliteitsplatform AutoRAI.nl.

Grote versterking

Met de aanstelling van Roland Tameling hebben AutoRAI.nl en Buro N11 een grote versterking binnengehaald. “Letterlijk en figuurlijk”, zegt Tom Nederend, Managing Director van het ambitieuze bedrijf Buro N11 dat zich profileert als de autoriteit in mobiliteit op het gebied van Content, PR en Marketing. “Roland heeft van zijn lengte en voorkomen een character gemaakt en staat in de mobiliteitsbranche bekend als Huge Car Guy. Hij presenteert zichzelf op authentieke wijze voor én achter de camera en daar kennen veel organisaties en autoliefhebbers hem van. Maar vergis je niet, Roland is meer dan een goede presentator. Een creatieve contentmaker, commercieel en strategisch sterk, een inspirator en bovendien een fijn mens.”

Roland Tameling - BuroN11 - AutoRAI.nl
Roland Tameling

Alles in huis

Roland Tameling: “Door de jaren heen heb ik de verschillende collega’s van Buro N11 al leren kennen als professionele, hardwerkende en zeer prettige mensen. Ik kijk er ontzettend naar uit om met een team aan de slag te gaan dat enthousiast, optimistisch en nieuwsgierig in de wedstrijd zit. Buro N11 ziet kansen, durft die te pakken en weet als geen ander waar opdrachtgevers, merken en – niet in de laatste plaats – verschillende doelgroepen blij van worden. We hebben letterlijk alles in huis. Daarmee vormt deze stap de ultieme aanvulling op mijn bestaande werkzaamheden als (event-)presentator en dagvoorzitter, met stevige wortels in de automotive branche.” 

Focus op video

“Naast het produceren van geschreven artikelen komt er een steeds grotere focus op videoproducties. Om die reden is het nodig om ook het aantal presentatoren uit te breiden. Met Roland en Casper halen we niet alleen autopassie maar ook kennis in huis. Je zal ze daarom met regelmaat zien verschijnen in onze video’s”, stellen Bart Oostvogels en Ruben Jason Penders, hoofdredacteuren van AutoRAI.nl.

“Dankzij Roland en Casper hebben we de nodige vuurkracht om de komende jaren verdere groei te realiseren. De autovideo’s van AutoRAI.nl worden steeds populairder. Om op alle fronten stappen te zetten, is het fantastisch dat Roland en Casper in dienst treden bij Buro N11, het moederbedrijf van AutoRAI.nl.”

Casper: “Ik ben ongelofelijk trots om aan de slag te gaan bij AutoRAI en content rondom auto’s en mobiliteit te gaan maken! Dat is mij niet vreemd, ik doe het eigenlijk mijn hele leven al onder de noemer CarsByCasper – van een autospotter naar een echte contentmaker.”

Casper Hazebroek - Buro N11 - AutoRAI.nl

Nieuwe ideeën

Tameling bruist, zoals altijd, van de ideeën en kan niet wachten om te starten in zijn nieuwe rol: “Er zijn talloze manieren waarop Buro N11 en ik elkaar versterken. Daarbij heb ik het volste vertrouwen in de samenwerking met de collega’s in de breder opererende N11 Group. Samen met B.made, MaisonPR en YIMB zullen we niet alleen ijzersterke content maken, maar een vooruitstrevende allround oplossing bieden voor elke uitdaging. Deze groep talenten heeft enorm veel potentie, net als het platform AutoRAI.nl en ik vind het prachtig om daar vol energie mijn bijdrage aan te leveren. Ik heb er zin in!” 

Over AutoRAI.nl

AutoRAI.nl  is één van de grootste autosites van Nederland. Het platform richt zich op alles rondom mobiliteit. Bezoekers vinden er het laatste autonieuws, omvangrijke en scherpe autotests, video’s, interviews en meer. Op AutoRAI.nl vind je alles waar het hart van een autoliefhebber sneller van gaat kloppen. In beeld én geluid, van stadsauto tot supercar.

Over Buro N11 

Buro N11 – voorheen HSPublicity – is in 1991 opgericht door autojournalist Henri Stolwijk en anno 2024 uitgegroeid tot een begrip in de mobiliteitsbranche op het gebied van Content, PR en Marketing. In 2019 verkocht Stolwijk zijn onderneming aan Erik Hardick, die sindsdien eigenaar is van het bedrijf uit Bodegraven. Tom Nederend is sinds 2023 aan de slag als Managing Director. Bij Buro N11 werken ruim 35 specialisten. 

Over N11 Group 

N11 Group bestaat sinds 2023 en is een initiatief van Erik Hardick. Buro N11, B.made, MaisonPR en YIMB maken deel uit van het grootste, privately owned bureau voor public relations en communicatie in Nederland. De groep telt ruim negentig medewerkers en heeft drie vestigingen: Amsterdam, Rotterdam en Bodegraven.