Achtergrond Autonieuws

EV Experience 2024: dit zijn de primeurs

september 26, 2024

EV Experience 2024

Een ‘ronde’ op Circuit Zandvoort tijdens de EV Experience 2024 laat heel veel nieuws zien rondom elektrisch rijden! De paddock is gevuld met primeurs, conceptmodellen en andere opvallende verschijningen. Wat te denken van de nieuwe Renault R5, de Dongfeng Box of Skoda Elroq. En er is meer, zoals de nieuwe Opel Grandland, Hyundai Inster, Ford Capri, KGM Torres EVX en de spectaculaire Abarth 600e. En dit is nog maar een fractie van wat er allemaal te zien is!

Openingstijden

Dus, heb je geen plannen dit weekend en wil je deze auto’s zien en/of in andere EV’s een rondje op het circuit rijden? De EV Experience is vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken. Tijdens dit event wordt het circuit omgebouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland!

Inspirerende workshops

De laatste EV’s  staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles! De moeite waard dus, weer of geen weer!

Check evexperience.nl voor meer informatie!

Fotoverslag EV Experience 2024: de primeurs































































































Renault R5